Algemeen

Laatste week voor kosteloos aanpassen lidmaatschap

Het bericht om vooral lid te blijven en anders in ieder geval op tijd op te zeggen, capsule kan je niet ontgaan zijn. Bovendien gaan alle leden vanaf 1 januari (die dat nu nog niet zijn) zoals besloten op de ALV over op de NTB basislicentie. We schreven ook, erectile dat dat de enige licentie is, for sale die we nog als vereniging aanbieden. Dat is wat tekort door de bocht, we gaan wel alleen nog licenties via de NTB aanbieden per 1-1-2017.

Wat moet je weten van de aanstaande verandering?

  • Ben je al lid van de NTB? Dan verandert er niks aan je licentie, die wordt behouden. Ook als dat nu een atleten licentie is.
  • Ben je nu lid van de KNAU? Recreant of wedstrijd? Onderneem je geen actie voor 1 november? Dan schrijven we je per 1-1-2017 over naar een NTB basislicentie. Wil je liever een NTB atleten licentie? Kom dan in actie!
  • Ben je nu enkel licentiehouder? Dan wordt dat, zoals goedgekeurd op de ALV en vastgelegd in het huishoudelijk reglement, overgezet in eenbasislidmaatschap + kosten licentie naar keuze.

Vragen? Stel ze gerust. We antwoorden z.s.m. Voor de betere slagkracht, kunnen we best nog een voorzitter en algemeen bestuurslid gebruiken. Met ruim 250 leden in de vereniging, zoeken we nog naar die paar leden die een beetje tijd vrij kunnen maken voor ons aller TTW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *