Algemeen

Berichtgeving i.v.m. coronavirus

Update 11 mei 23:15

Nu het kabinet de corona maatregelen versoepeld heeft waardoor vanaf vandaag 11 mei het weer is toegestaan om buiten te sporten in groepen, zijn wij met trainers virtueel om de tafel gegaan. Er is ook een specifieke veelgestelde vragen over het coronavirus en sport.

Update 27 april 23:00
Vorige week dinsdag heeft de regering de maatregelingen verlengd tot en met 19 mei.  Op de reeds aangekondigde consequenties voor de TTW activiteiten verandert dat vooralsnog niets. We blijven het volgen.

Update 6 april 22:45
Vorige week dinsdag heeft de regering de maatregelingen verlengd tot 28 april.  Op de reeds aangekondigde consequenties voor de TTW activiteiten verandert dat vooralsnog niets. We blijven het volgen.

Update 23 maart 22:45
Als bestuur van de TTW volgen wij het nieuws over het coronavirus op de voet. Wij houden de situatie goed in de gaten en volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.

Vandaag heeft de regering de regelingen rondom het coronavirus verder aangescherpt. Dat heeft uiteraard ook consequenties voor de TTW activiteiten. In navolging van de eerder tot en met 6 april gecommuniceerde gevolgen, wordt door het verbod op bijeenkomsten dit nu verlengd tot 1 juni.

  • Geen bijeenkomsten en dus geen trainingen of overige activiteiten tot 1 juni
  • We mogen nog buiten hardlopen, fietsen en wandelen, maar houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en doe dit bij voorkeur in je eentje (en dus max. 2)!
  • Vermijd zware trainingen

Een aantal van de maatregelen geldt wel t/m 6 april, al lijkt dat niet op ons van toepassing. In een volgende update weten we vast meer. Tot die tijd, gebruik je verstand en blijf gezond!

Update 16 maart 23:15
Met ingang van donderdag 12 maart hebben we in navolging van de richtlijnen van NOC*NSF, die met klem sportorganisaties adviseert sportevenementen – waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden – af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april. Verder heeft het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten. Onze bond NTB, maar ook KNZBAtletiekunie en KNWU volgen ook deze richtlijnen.

Dit betekent voor ons programma:

  • Per direct gaan de TTW trainingen t/m 6 april niet door,
  • Start  Loop-Je-Fit-cursus wordt uitgesteld, nieuwe informatie volgt
  • De voor TTW leden gesponsorde Spiegelplasloop op 15 maart a.s. is afgelast
  • De geplande ALV op 27 maart a.s. wordt uitgesteld, nieuwe informatie volgt
  • De geplande TTW Teamdag op 29 maart wordt tot nader order uitgesteld

Bovenstaande maatregelen gelden in elk geval tot 7 april. Tenslotte blijft het dringende advies aan leden met (milde) verkoudheidsklachten thuis te blijven!

Op de website van het RIVM staat aangegeven in welke gevallen je een huisarts moet bellen. Heb je vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van de overheid, het RIVM of GGD Gooi- en Vechtstreek. Bij overige vragen, zijn wij bereikbaar via info@ttweesp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *