Algemeen

Mooie prestaties van de TTW kids dit weekend!!

Afgelopen weekend hebben de TTW kids mooie prestaties neer gezet. Tijdens de Geinloop liepen Mila en Anna de 5km. Hierbij werden ze 1ste en 3de dame in het overall klassement. En met zeer mooie tijden, Mila 20.10 en Anna 21.29. Klasse dames!!!

Vele kilometers naar het oosten stonden Sanne-Meis en Rosalie aan de start bij de UT triathlon in Enschede. Het zwemmen was in een zwembad waarbij het opval dat de andere meisjes niet altijd even sportief waren. Er werd van alles uitgedeeld. Hierdoor lopen zoveel Sanne-Meis en Rosalie een kleine achterstand op. Het fietsen van beiden ging gewoon goed. Ze konden 2 meisjes inhalen. Rosalie ging als 5de wisselen naar het lopen. Door hard te lopen kon ze nog 2 meisjes inhalen, waardoor ze derde werd. En dus kon ze de halve kokosnoot ( ipv van een beker) in ontvangst nemen. Sanne-Meis werd uiteindelijk 7de.

Mooie prestaties aan de vooravond van het nieuwe seizoen, dat aankomende zondag start met de Haarlemmermeer triathlon in Hoofddorp. Daar komen alle TTW kids voor het eerst dit seizoen in actie bij het jeugd en junioren circuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *