Algemeen

Nieuwe coronaregels en TTW trainingen

De afgekondigde regels van de overheid op vrijdag 26 november, die in ieder geval gelden van 28 november t/m 18 december, raken ook de door de TTW geboden trainingen.

De activiteiten die overdag plaatsvinden, kunnen gewoon doorgang hebben. Het zaterdagochtend zwemmen en zondagochtend hardlopen zullen de komende weken gewoon doorgaan. Op zondag wordt doorgaans verplaatst met auto’s en bevelen we tijdens de autorit mondkapjes aan.

Het hardlopen na 17u00 mag met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand, we zullen trainers vragen om tijdig, uiterlijk dinsdag overdag, de training te sturen om zo de 3 weken te overbruggen. Leden kunnen dan zelf lopen of in kleine groepen.

Het avond zwemmen op maandag en donderdag, zal de komende 3 weken geen doorgang kunnen hebben. Het zwembad is volgens de regels vanaf 17u00 gesloten.

Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

Blijf gezond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.