Ondertussen in mei

Ging Frits Gijsman op weg naar Kopenhagen om op 5 mei te ontdekken of je daar een snelle marathon kan lopen. Het antwoord is ja, het werd een prachtige marathon in 2u52

Een week later was Tim van Dijk benieuwd of je ook een warme marathon kan lopen in Leiden.  Dat kan. De 10 kilometerloop werd vanwege de hitte geschrapt, toen was Tim al vertrokken. Uiteindelijk een verstandig kwartiertje bovenop het doel gedaan om gezond weer aan te komen en dat prachtig binnen de 3,5 uur: 3u29.

De Bijlmer Run werd dé halve van Vincent Westland. Samen met Sjoerd opgelopen, die was na een weekje ziek rustig aan gaan doen, pakte die een mooie PR in 1u28, een minuutje later volgde ook Sjioerd. En Lotte Bout was daarvoor al even klaar in 41.41 op de 10km, ook al een warme editie.

Jan Van Den Bossche won een (trail) wedstrijd, Val Dieu Trail,  in de Ardennen op weg naar het eigenlijke doel, een mountainbike wedstrijd, de 65k Ardennen Trophy. Die kwam overigens in het teken te staan van platte en kapotte banden.

En gisteren nog maar, werd de (halve) marathon van Utrecht gehouden. TTW-trainer Jeffery Tai liep een prachtige halve marathon in best wel warm weer in 1u38 en dat na een gedegen festival voorbereiding!

Plaats een reactie