Algemeen

TTW trainingen in de feestmaand december

Wanneer is er wel en wanneer geen looptraining rond de feestdagen?
Dinsdag training: deze groepen hebben pech, want zowel Eerste Kerstdag als Nieuwjaarsdag vallen op dinsdag, dus 25 december en 1 januari zijn er geen looptrainingen.
Zondag training: alle zondag trainingen gaan gewoon door!

Als alternatief voor de dinsdagtraining kun je meedoen met de Kerstloop in ’s Gravenland op 26 december. Start is om 10:30 uur en er wordt Ca 7,7 km gelopen in en rond het prachtige Spaanders woud. Inschrijving ter plaatse vanaf 9.45 uur in de kantine van de s.v. ‘s Graveland. www.svsgraveland.nl en…. uiteraard de Silvestercross in Soesterberg op 31 december! Prestatieloop van 3, 6 of 9 km, start 15:10 uur, zie www.sylvestercross.nl.

Special: Uiteraard hebben we zondag 6 januari weer een Nieuwjaarsloop; geen tijden en geen medailles, gewoon lekker lopen voor iedereen. Dus ook als je geen loop lid bent, ben je van harte welkom! We gaan, bij voldoende belangstelling, de groep weer splitsen. Een groep gaat naar het strand (Noordwijk/ Katwijk) en de andere groep gaat de hei op. De mensen die naar het strand gaan, zijn wat langer van huis! Vertrek is om 9:00 uur vanaf de parkeerplaats van Tong Ah. Graag vooraf opgeven via de Flits om te weten hoeveel oliebollen en koffie/thee we mee moeten nemen!

Wanneer is er wel en wanneer geen zwemtraining rond de feestdagen?

Maandag training: deze groep krijgt ook rust, want zowel Kerstavond als Oudjaarsdag vallen op maandag, dus wordt er 24 december en 31 december zijn er geen zwemtrainingen.

Donderdag training vervalt op 27 december, i.v.m. het jaarlijkse eindejaars Triton evenement.

Geen nood, de maand is net begonnen en voorlopig kun je dit jaar nog volop trainen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *