Algemeen

Waar traint iedereen? Volg TTW op Strava

Het reserveren zit er goed in, voor het hardlopen gaat het al zo goed dat de groepen nu vergroot zijn naar 14 deelnemers en dat is meestal groot genoeg gebleken om iedereen die wil trainen, mee te laten trainen. Zeker als je bedenkt dat hardloopgroep 3 en de zondag groep, indien nodig, naar 2 groepen kan opschalen. De grootte van de fietsgroepen blijft nog even gelijk en zwemmen betekent vooralsnog buiten in de Vecht.

De wedstrijden worden nog wel node gemist. Al worden er bijvoorbeeld op Strava toch ook “wedstrijden” gehouden. Zo liet Jan Van Den Bossche weten dat – na vier pogingen – hij zijn rondje Weespersluis is kwijtgeraakt aan Frank de Graaf. En dan hebben we het over en Strava segment van 10 km dat Frank nu op zijn naam heeft gezet.

Die vier pogingen waren vooral nodig om het goed op Strava te krijgen. Na het eerste rondje van Frank bleek dat hij qua tijd al aardig zat, maar niet het juiste horloge had. Bij poging 2 had hij wel de juiste tijd en horloge, maar niet de goede werking van het horloge. Over driemaal is scheepsrecht, zul je net zien dat zo’n schip voorbij komt in Weesp en wat lang weer de juiste tijd bleek, werd door een dichte brug alsnog te niet gedaan.

En wie gisteren een snelle loper heeft gezien met dichtgeknepen oogjes, moet Frank door Weeps hebben zien lopen. Want alleen overstekend met op hoop van zegen dat er verder geen verkeer langs kwam, kan de supersnelle tijd van Frank – 34:37 – verklaren. Proficiat!

Gelukkig kan iedereen in zijn eigen segment: geslacht, leeftijd en gewicht of een combinatie daarvan, eigen prestaties neerzetten. En het is heel leuk om iedereen zijn eigen voortgang te zien maken bij de TTW. Wie weet vind jij het dan ook wel leuk om dat te laten zien door je aan te sluiten bij de TTW club op Strava bij de reeds aanwezige 106 leden die aangesloten zijn (en niet allemaal TTW lid zijn hoor).

En voor wie alles wil uitproberen, kun je alle functies nu 60 dagen gratis uitproberen. Niet vergeten om op tijd op te zeggen natuurlijk als je niet ongewenst aan een abonnement vast wilt zitten.

Het motto blijft natuurlijk  #trainverstandig #houdafstand #blijfgezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *