Algemeen

Weesp Begroot

Het sportpunt Amsterdam brengt de TTW op de hoogte van ‘Weesp Begroot’.

Weesp Begroot is van start
Gemeente Weesp stelt €30.000 beschikbaar voor buurtplannen. Dien een plan in en doe mee!

Hoe werkt het?
Tot en met 20 oktober 12.00 uur kan iedereen plannen voor Weesp of een buurt in Weesp indienen via www.weesp.nl/weespbegroot. Het is de bedoeling dat plannen bijdragen aan de leefbaarheid  in de buurt of verbinding versterkt tussen Weespers onderling.  Plannen kunnen likes en argumenten verzamelen op de website. Alle plannen die 30 likes of meer hebben worden getoetst op haalbaarheid. Gemeente Weesp kijkt of de plannen voldoen aan de spelregels. Daarna kan er in december en januari gestemd worden. Alle inwoners van 12 jaar en ouder in Weesp ontvangen een brief met een stemcode waarmee ze hun favoriete plannen kunnen kiezen op de website. Zo bepalen bewoners waar €30.000 aan wordt besteed!

Doe mee!
Heb je zelf een goed idee voor hoe we meer verbinding kunnen creëren in Weesp? Of om de buurt mooier, veiliger, fraaier en schoner te maken? Dien het dan in via www.weesp.nl/weespbegroot!

Heb je een idee dat vanuit TTW en/of sportief passend wat kan betekenen? Laat het dan via info@ttweesp.nl weten. Wie weet is het aansprekend voor leden die het willen liken.

Een plan indienen kan tot en met 12.00 uur op 20 oktober 2020.
Mocht je zelf geen idee hebben, neem dan toch een kijkje op de website. Wij horen graag hoe je denkt over de andere ingediende plannen. Of ken je iemand kennen die met een goed plan rondloopt? Wijs diegene dan op Weesp Begroot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.