Fietsen

De eerste fietstraining van 2013

Op woensdag 3 april is de eerste fietstraining van dit seizoen van start gegaan. Ronald heeft kort verslag gedaan van wat ons dit jaar tegemoet staat. Doel is een tijdrit van 40 km, link maar we beginnen rustig met duurtrainingen voor een goede basisconditie. In de loop van het seizoen gaan we intervaltrainingen doen en in juni staat een tijdrit van 18 km in de planning.

Alice heeft advies gegeven m.b.t. veiligheid, tadalafil zoals fietsbril voor bescherming van je ogen en gebruik van signalen bij andere weggebruikers/obstakels.

Iets na zevenen zijn we gestart in 2 groepen. Groep 1 wordt begeleid door Ronald (30 km/uur) en groep 2 door Alice (25 km/uur). Beide groepen zullen hetzelfde trainingsschema volgen.

De eerste rit bestond uit een rondje Nigtevecht – Vreeland – Loenen en via Kortenhoef weer terug richting Weesp. Groep 2 is iets eerder, bij Vreeland, afgeslagen en via Nederhorst den Berg terug gefietst. Deze route was 25 km.

Hoewel het best koud was, was het weer heerlijk om op de woensdagavond buiten te fietsen. Doordat er nu 2 groepen zijn, kan iedereen mee doen met de training. Dus als je twijfelt, gewoon komen a.s. woensdagavond! De training start om 19:00 uur bij de oude brandweerkazerne aan de Achtergracht.

Verslaggever: Merel Verlinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *