Fietsen

Eerste fietstraining woensdag 3 april

Beste Fietsers van de TTW,

Woensdag 3 april start de eerste fietstraining van 2019 van het seizoen!  Om 19:00 uur verzamelen we bij Tong Ah. Tijdens de eerste training rijden we een gezamenlijk ronde van ruim een uur, om voor het donker weer terug te zijn. Voor de liefhebbers zijn er sprintjes naar plaatsnaamborden. Binnen de groep zijn er fietsers met verschillende snelheden. Daar houden we rekening mee, en indien nodig splitsen we op in twee groepen. Iedereen is dus welkom.

In de weken erna werken we toe naar de tijdrit half juni. Dit trainen we in intervallen waarbij we snelle blokken (zone D3) afwisselen met langzame blokken (zone D1). In de loop van het seizoen neemt de lengte van de snelle blokken toe, om zo ook zoveel mogelijk te trainen voor de triatlon. Ook krachtraining staat op het programma: lekker knallen op de Hollandse brug om de bovenbenen goed pijn te doen!

Ook dit jaar hebben we een aantal leuke clinics. Aan het begin van het seizoen doen we een FTP clinic, zodat je inzicht krijgt op welke hartslag je zou moeten trainen en dus je zones. Het vierde onderdeel van de triathlon, de wissel, kan natuurlijk niet ontbreken als speciale clinic. Omdat we veel trainen in groepjes gaan we in één training speciale aandacht besteden aan de ploegentijdrit met focus op Kop over Kop rijden.

Kom lekker fietsen, wij hebben er zin in! We zien jullie graag op 3 april.

Groet Richard, Wouter en Stijn

PS vergeet tijdens de eerste trainingen niet om lampjes op de fiets te zetten als je ze hebt. Is wel zo veilig.Eerste fietstraining woensdag 3 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *