Fietsen

Einde fietstrainingen seizoen 2017

Afgelopen woensdag was het de allerlaatste fietstraining van dit seizoen. De laatste training was vooral met elkaar delen hoe het afgelopen triatlon ging, of de doelstellingen gerealiseerd waren en een voorzichtige vooruitblik naar de volgende triatlon.

Dit seizoen waren er 23 woensdagen gevuld met een afwisselend en uitdagend intervalprogramma en heeft Wouter Berendsen ook drie clinics voor zijn rekening genomen. Ook zijn er meerdere nieuwe leden aangehaakt in dit seizoen en geeft nieuwe energie. Wij als trainers/begeleiders kijken terug op een mooi en succesvol seizoen. Wij ontvingen vanuit de fietsgroep al menig complimenten maar ook feedback waar we volgend seizoen mee aan de slag gaan. Mochten er nog specifieke verzoeken en of suggesties zijn om het in seizoen 2018 nog weer een beter te doen dan staan wij hier uiteraard voor open. Laat ons dit weten op mailadres: trainersttw@gmail.com

Wij zagen de laatste weken steeds meer fietsers verschijnen in het TTW fietstenue en dat is hartstikke gaaf om te zien! Wil je dit nu ook? Dan kan je dit setje nog steeds kopen/bestellen bij Bijvoet. Er zijn nog enkele maten op voorrraad, hangt je maat er niet tussen, dan wordt er een bestelling gedaan. Paskleding is vanaf volgende week ook weer beschikbaar! Hoe mooi is het om uniform in de TTW kleding te fietsen?

Zoals gezegd hebben wij met heel veel plezier de trainingen verzorgd en kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Op woensdag 4 april zien we jullie graag terug!

Heb je zin om een keer te fietsen (MTB of race) en wil je dat niet alleen? Maak dan vooral gebruik van de app groep! Wil je aansluiten in de app groep stuur dan even een berichtje naar een van ons.

Dank voor jullie inspanningen afgelopen seizoen en graag tot volgend jaar!

Johan en Wouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *