Hachelijke avonturen van Steff en Martin

Het opmerkelijkst verhaal komt deze week op conto van Steff Overmars en Martin Kroes. En dat tijdens het mountainbiken.

De heren hadden al lekker gefietst te Amerongen en Rhenen en daar kon nog wel een rondje Leersum bij. En dat moet natuurlijk hard worden gereden. Zo kan het gebeuren dat Martin even niet vlak achter Steff en dan wacht je natuurlijk even aan het eind van het rondje.

En net voor het eind van het rondje gebeurt het: Steff valt hard en voelde meteen knak…. sleutelbeen was gebroken. Wachten totdat Martin komt, dan kan hij het nodig bel- en help werk doen. Toen die niet 1-2-3 op kwam dagen is Steff – deels over het parcours – met één hand aan het stuur terug gefietst naar de auto.

Dan gaat de telefoon: Jan Van den Bossche belt. Die is gebeld door de vrouw van Martin – (Martin’s telefoon lag in de auto van Steff) om te laten weten, dat Martin zijn sleutelbeen heeft gebroken en per ambulance is afgevoerd. Mocht Steff op ‘m staan te wachten. De daarop volgende conversatie is natuurlijk vol ongeloof -> dan hebben beide heren dus op  het laatste stuk binnen 3 minuten tijd allebei hun sleutelbeen gebroken!

En dus is Steff zelf naar huis gereden en kwam er uiteindelijk toch achter dat dat niet zo goed ging en is naar het ziekenhuis gegaa. Het bleek voor Steff een nette breuk en verwacht een spoedig herstel. De breuk bij Martin blijkt wat lastiger.

Uiteraard beide heren een spoedig herstel gewenst!

Al speelt Steff wel een centraal rolletje 🙂 Vorige week door tegelijkertijd met iemand een BMW-sleutel te verloren tijdens het mtb-en (en teruggevonden) en nu met Martin vlak achter elkaar een sleutelbeen breken. En Jan herinnerde zich nog een allergisch loopje met Steff in Challenge de l’Ourthe. Sporten met Steff? Wees op je hoede 🙂

Plaats een reactie