Het nieuwe fietsseizoen staat op het punt van beginnen

Beste fietsers,

Het is weer bijna zover, een nieuw seizoen met hopelijk nieuwe uitdagingen! Duidelijk is ook dat dit seizoen net als vorig seizoen anders wordt dan de seizoenen daarvoor. Uiteraard willen wij ondanks de corona maatregelen / beperkingen er met jullie weer een mooi seizoen van maken.

Start 2021

We starten dit jaar op 31 maart met een on-line clinic En ook dit jaar maken we weer gebruik van de expertise van Steff Overmars voor het trainingsprogramma.

Op woensdag 31 maart om 19.00 uur hebben we, om het seizoen te starten, een clinic door Steff gepland over de trainingsmethodiek (o.a. de Borg systematiek). Deze clinic zal via TEAMS of ZOOM verlopen. Graag horen wij z.s.m. wie aan wil haken bij de Clinic. Vul daarvoor het aanmeldingsformulier in.

Trainingen

Daarnaast is onze gedachte om de week daarna (vanaf woensdag 7 april) de trainingen fysiek (bij voldoende animo) op te pakken (afhankelijk van eventuele verruimingen dan wel Corona beperkingen). De trainingen zal weer gedeeld worden via de app, zodat die ook eventueel in groepen van vier kunnen worden opgepakt. Zodra het weer kan pakken we de trainingen uiteraard weer gezamenlijk op 👍

Wel  heeft Stijn aangegeven – vanwege de drukte – dit jaar het trainerschap naast zich neer te leggen. Dit betekent dat de trainingen dit jaar iig door Jan Pieter, Richard en Marc worden opgepakt.

Doel dit jaar

Ook dit jaar is duidelijk dat er geen Triathlon in Weesp is. Doel van dit jaar is dan ook om toe te werken naar de tijdrit van ca. 40km. Ook is het idee om deze in het begin en aan het einde van het seizoen te doen, zodat de gewenste verbetering goed gemeten kan worden. Uiteraard zullen de data voor de tijdrit tijdig worden aangegeven en mogelijk (afhankelijk van de Corona maatregelen/ beperkingen) zullen we werken met een Strava segment.

Tot snel 🚴🏻‍♂️

Jan-Pieter
Richard
Marc

Plaats een reactie