Fietsen

TTW Ladies op scherp in Tijdrit Almere

De team time trail van de TTW Ladies in Almere is meteen succesvol gebleken. Afgelopen zaterdag stonden de Ladies dan ook meteen op een mooie podium plaats. En een goed begin is het …….

Merel Verlinden, Paula van der Pouw – Kuiper en Dirkje Lebouille vonden elkaar in een tempo van ruim 39 km/u, Het andere team van de TTW Ladies, bestaande uit Merel l’Ami, Astrid Schep, Margalith Goud en Ingrid Ernst haalden een gemiddelde van bijna 37 km/u.

Het team van de mannen van Trivana uit Weesp, Bart Elderenbosch, Marcel van Wees, Gijs Bergman en Martin Kroes, haalden een mooi gemiddelde van 43 km/u.

Naast de Team Trials werd er ook individueel gefietst. D.w.z.: als je geen Ingrid Ernst heet, want dan doe je beide op 1 dag !!!

Op de 42 km individueel had Steff Overmars voor zijn 5de plek minder dan een uur nodig, Het gemiddelde van Steff lag boven de 45 km/u, de winnaar kon dat in 47 km/u. De ‘jeugd” van Team TTW – Tim den Braber – fietste boven de 42 km/u. Iets verder achterop – en nog steeds verschrikkelijk hard – fietste Willem den Uyl in een gemiddelde van 40 km/u. Bas Ritzen volgde met een mooi gemiddelde van ruim 37 km/u. En ook de TTW Ladies Julia de Leeuw (36 km/u), Merel Hogeweg (bijna 36 km/u) en Ingrid Ernst (33 km/u) pakten uit op de lange afstand. Proficiat allemaal!

Op de 21 km individueel schoot Auke de Vries voorbij in ruim 42 km/u en liet Emma den Besten een gemiddelde van ruimt 40 km/u noteren! En belandde Emma met een 4de plek net naast het podium met dit tempo #hoedan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *