Fietsen

TTW Ladies rap in tijdrit Almere

Ook dit jaar waren de TTW Ladies weer van de partij in Almere voor de Team Trial van 28 km Kim Hittinger, Paula van der Pouw – Kuiper, Pleunie Hooijman en Julia de Leeuw vonden elkaar als een super geoliede machine. Max 49km per uur gehaald en in 39,5 km/u gemiddeld, heel lang 2e gestaan en uiteindelijk 4e geworden. Een mooie seizoensstart!

Het tweede team van de TTW Ladies, bestaande uit Merel Verlinden, Nicolien de Graaff en Cathy de Graaf haalden een gemiddelde van ruim 34 km/u.

Naast de Team Trials werd er ook individueel gefietst. D.w.z.: als je geen Pleunie Hooijmanof Julia de Leeuw heet, want dan doe je beide op 1 dag !!! Op de 42 km individueel had Steff Overmars – net als vorig jaar – minder dan een uur nodig, Het gemiddelde van Steff lag boven de 43 km/u, de winnaar kon dat in 47 km/u. Plleunie had net iets meer dan een uur nodig, maar in ruim 41 km/u pakte ze mooi de eerste plaats bij de dames! Proficiat !!!

Verder waren op de lange afstand van 42 km de TTW’ers Emma den Besten (38 km/u), Julia de Leeuw (37 km/u) en Arjan Weststrate  (36,4 km/u op knappe wijze) van de partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *