Fietsen

Verslag uit fietsgroep 1 van 24 april

Verslag van Wouter Brondsema

Aan het begin van ieder fietsseizoen verheug ik me weer op de fietstrainingen van TTW, prostate inmiddels ben ik dit jaar gestart aan mijn derde seizoen bij TTW. Het eerste seizoen kon ik helaas niet vol maken in verband met een blessure, prostate maar vorig jaar heb ik het volledige seizoen met TTW gefietst. Ik had me toen ten doel gesteld om te leren van de Ronald als het gaat om techniek, de beste manier waarop je op je fiets zit en uiteraard het meeste rendement te halen uit de intervaltrainingen. Iets wat je op eigen fietsrondjes niet doet, althans ik doe het te weinig…

Wat ik heb gemerkt is dat het verschil tussen begin en einde seizoen best behoorlijk is, zeker als je kijkt naar je hartslag en omslagpunt, maar ook de stabiliteit van fietsen, houding en snelheid.

Ook dit jaar weer enthousiast gestart met de trainingen, dit jaar met als hoofddoel, trainen voor de beklimmingen van de Alpe d´HuZes die in juni in Frankrijk plaatsvindt. De groep wordt iedere week groter en iedereen fietst op eigen niveau de trainingen. Weliswaar in twee groepen, maar ook daar zie je de subgroepen ontstaan die aan elkaar gewaagd zijn, zodat iedereen de (interval)trainingen (D2, D3) op eigen niveau kan rijden.

Afgelopen woensdag was de groep zeker 25 personen groot en het is dat echt heel erg gaaf om te zien dat de strakke TTW kleding door velen wordt gedragen!

Wanneer er nog leden zijn die nog niet gefietst hebben op de woensdagavond is het van harte aan te bevelen om aan te haken. We zitten nog in een opbouwschema, zodat je nu nog prima kan inhaken ;-).

Uiteraard maak ik graag van gelegenheid gebruik om mijn persoonlijke actiepagina onder de aandacht te brengen, enerzijds om mij en mijn team van DAS te kunnen volgen, maar wellicht ook voor donatie: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *