Lopen

7 september Muiderslotloop 6e onderdeel TTW competitie

Op de eerste vrijdag van september vindt weer de Muiderslotloop plaats. Vrijdag 7 september 19:15 start bij het Muiderslot. Voor alle TTW-leden is deelname gratis. Tenminste wanneer je je minstens 1 week tevoren aanmeldt, troche  uiterlijk vrijdag 31 aug a.s., ailment met je naam, sale je geslacht, je leeftijd en je woonplaats.De leeftijd is o.a. van belang omdat er bij de mannen prijzen zijn voor de snelste drie onder de 45 jaar en voor de snelste drie van 45 jaar en ouder. (Bij de vrouwen is er geen onderscheid naar leeftijd, maar de organisatie wil die toch graag weten). Voor meer info over de loop, zie http://www.muiderijsclub.com/id3.html.

Aanmelding kan gebeuren via een mailtje aan Trim- en Trainingsgroep Weesp [info@ttweesp.nl]. Wie zich op tijd aanmeldt, kan dus op vrijdag 7 september gratis deelnemen. Maar wie te laat is of wie zich wel opgeeft, maar uiteindelijk niet deelneemt, betaalt gewoon de 5 euro uit eigen zak, ter plaatse aan de Muiderijsclub die het organiseert resp. achteraf aan ons terug.

Zorg dat je ruim voor aanvang aanwezig bent, zodat we jou je startnummer kunnen geven!

De Muiderslotloop maakt deel uit van de verenigingscompetitie. Voor iedereen geldt, deelnemen is belangrijker dan winnen. Dus geef je snel op via Trim- en Trainingsgroep Weesp [info@ttweesp.nl]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *