Afsluitende Loop-je-Fit 5km

Een groep met voornamelijk “her-intreders” ging op 9 september onder begeleiding van Carla, Wendy en Jan op weg naar hun uiteindelijk doel: in november (weer) een 5 km kunnen lopen.

De eerste les stond in het teken van de juiste techniek aanleren: lopen in een hoog ritme, juiste arm-inzet en we kregen diverse loopschooloefeningen. In de lessen die volgenden wisselden we wandelen en joggen af en bij les 4 gingen we Weesp uit om in een 4-5-5-4 minuten schema het parkje in de Gaasperplas rond te lopen. Na het parkje in de Gaasperplas volgde de ronde om Vest om vervolgens die week daarna in Nederhorst den Berg een langere duurloop van 3km te maken. De laatste training was in de Gaasperplas waarbij we in de kern al heel dichtbij de 5 km kwamen.

En afgelopen zaterdag was het zover en liepen we samen met een aantal TTW-ers en onder begeleiding van onze trainers de 5 km. 


Het weer was prima en na afloop was er koffie, thee en iets lekkers.

En daarmee zit de Loop-je-fit cursus er op en gaan we zelf weer verder. Dank aan Carla, Wendy en Jan voor jullie begeleiding, enthousiasme en alle tips.

En natuurlijk dank aan de TTW-ers die afgelopen zaterdag samen met ons de 5km liepen.

Plaats een reactie