Lopen

BoscrossTrails en Bosloop op 17 december

De BoscrossTrails en Bosloop zijn weer terug van weggeweest. En dit keer met het Amsterdamse Bostheater als startpunt een bijzondere editie. Bovendien een startlocatie die goed bereikbaar is en met goede faciliteiten. En keuze uit 4 hardloopwedstijden.

Bosloop – 10 km – 14u00
Om 14.00 uur start de Bosloop over 10 kilometer, de route gaat over de verharde paden van het bos en zal zoals gewoonlijk twee keer de Ajax-heuvel aandoen. Even lekker de zaterdag afsluiten met een sportieve uitspatting.

Daytraill – 11 km – 15u00
Om 15.00 uur start de Daytrail over 1 ronde van 11 kilometer. De route gaat in tegenstelling tot de Bosloop juist over de onverharde paden van het bos en vergt iets meer opletten waar je je voeten neerzet en schoenen met profiel. Vieze schoenen garantie verzekerd.

Daytraill – 6,5 km – 15u30
Om 15.30 uur is er voor de minder getrainde of startende trailers ook een Daytrail over 6 kilometer. Net zo uitdagend als de 11 kilometer maar iets minder lang.

Nighttraill – 17 km – 16u30
Om 16.30 uur starten we voor de doorgewinterde en goed getrainde trailers de Nighttrail over 17 kilometer. Deze route mag en moet vanuit veiligheidsoverwegingen gelopen worden met een hoofdlamp. Zonder hoofdlamp zijn ook de reflecterende markeringen niet goed zichtbaar.

Detail- en overige informatie
Datum: 17-12-2022
Locatie: Amsterdamse Bostheater
Website: www.boscross.nl
Inschrijven: www.inschrijven.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.