Lopen

Clubweekend Berenloop op herhaling

We gaan weer naar Terschelling! De Berenloop wordt dit jaar gehouden in het weekend van drie november.

Vrijdagmiddag twee november zullen we vertrekken met een schip waar we ook het weekend op zullen slapen. Zaterdag is er de mogelijkheid om 10 of 5 km te lopen. Zondag wordt de halve marathon gelopen. Wil je mee? Geef je op – uiterlijk woensdag 18 april – op de Berenloop pagina

Voor wie?
Het is een TTW club weekend en daarom alleen voor TTW-leden. TTW sponsort de Berenloop deelname. De kosten voor de boot en dus overnachten, fietshuur op het eiland en inleg in de pot komt uit op ongeveer 150 euro voor het weekend. Dit bedrag zal via automatische incasso door de TTW worden geïnd.

Inschrijven Berenloop
TTW regelt de inschrijving voor de Berenloop. Je hoeft je niet zelf in te schrijven! Geef wel duidelijk aan welke afstand je wilt lopen: 5, 10, 21 of 42 km (let op: evt. marathon-lopers moeten op eigen gelegenheid terug, de boot is dan mogelijk al op de terugweg). Alleen voor de loop inschrijven kan wel, we hopen natuurlijk dat je voor het Clubweekend gaat.

De uiterste datum is echt van belang omdat we de inschrijvingen en de boot op tijd moeten regelen. De inschrijving is niet geheel vrijblijvend, dus als je je nu aanmeldt….. dan wordt het ook trainen.

Wij hebben er zin in en hopen dat je mee gaat doen!

Andrea, Jan en Pita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *