Lopen

Drukke tijden hardloopwedstrijden breken aan

Zoals eerder gelezen in de loopjes voor het 1ste halfjaar staan er juist in de komende twee maanden veel loopjes in de buurt op de agenda. Om te beginnen de wedstrijden die deel uitmaken van de TTW hardloopcompetitie:

Geinloop op 19 mei – inschrijven kan nog t/m 14 mei

Sportieve familie? Op de dag zelf kun je de kids om 10u00 inschrijven voor de Geinloop Kidsrun voor € 4 per deelnemer:

  • 11:30 Kidsrun 725 meter (6 – 8 jaar)
  • 11:45 Kidsrun 1450 meter (9-12 jaar)

Vechtloop op 30 juni – inschrijven voor 2 juni is natuurlijk het leukst, dan loop je met je naam op het startnummer door Weesp, doe het in ieder geval voor 22 juni

De Vechtloop kent de Mini Kids Run: zoveel mogelijk rondjes lopen in 10 minuten. Deelname vooraf inschrijven kan voor € 2, op de dag zelf zijn de kosten € 4.

En wat is er verder nog in de buurt te doen?

Op dezelfde dag van de Geinloop is er ook de Wallenloop in Naarden. Een week later is er de nieuwe “oude bekende” Amsterdam UMC run. Weer een week later is het tijd voor de Drie Dorpenloop met start om 12u00 bij Sporthal De Fuik in Kortenhoef. Met de bijzondere afstanden 4, 7, 12 of 21 km. Ook hier is vooraf een Kidsrun van 1,5 km en kan er ook gewandeld worden. De vierde week op een rij kun je terecht bij de 25e keer de Gaasperplasrun, je kan zelfs een jubileum shirt bestellen.  Wederom kun je kiezen voor 5, 10 of 13,6 kilometer. Deze laatste afstand gaat door de in aanbouw zijnde Gaasperdammertunnel. De start voor deze afstanden zal rond 12 uur zijn. Voor de kinderen is er ook een loop van 1 km (start 11:00 uur) of 2 km (start 11:15 uur).

19-5:WallenloopNaardenhttp://www.wallenloopnaarden.nl
26-5:A’dam UMC runAmsterdamhttp://www.amc-loop.nl/
2-6:3 dorpen loopKortenhoefhttp://www.driedorpenloop.nl/
9-6:Gaasperplas loopAmsterdamhttps://www.gaasperplasrun.nl/

En warmlopen kan dus bij de opening van de hardlooproute Weespersluis a.s. zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *