Lopen

Geinig zo’n marathon – deel 2

Het is weer marathon weer! De voorwaarde voor Esther Visser om – net als Allard vorige week – haar voorbereidingen om te zetten in een prachtige marathon prestatie.

De prachtige route via het water in de mooie omgeving Van Bergwijkpark naar het Nelson Mandelapark zit dus nog vers in het geheugen. Maar hoe verging het Esther?

Nou, die knalde langs de Amstel, het Bullewijk, de Waver, het Winkel naar het Gein. En dat Gein dan van beide kanten! Om zo kort via de Gaasp, langs de Gaasperplas naar het Bijlmer Sportpark te gaan voor de felbegeerde finish. Jazeker, hetzelfde plaatje als vorige week!

En ook Esther voltooide haar 1ste marathon in een supertijd van 3u39.

En Allard zorgde onderweg voor de nodige afleiding, door een klapband op de fiets, een GPS die de weg kwijt was, en zo ging Esther in hele regelmatige kilometers richting de finish.

Een erg knappe prestatie, waarvoor namens Esther veel dank uitging naar Allard en Hanne voor het meefietsen, alle support van heit en mem (een beetje Fries herkent hier de ouders). En de trainingen en vertrouwen van coach Steff Overmars natuurlijk!

En wat dat weer betreft: dat was een mooie dag voor een dito marathon, gefeliciteerd Esther!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *