Lopen

Ruim Rotzooi Run 24 maart om 9u30

Op zondag 24 maart organiseert TTWeesp de Ruim Rotzooi Run, een openbare hardlooptraining waarbij we hardlopen èn zwerfafval opruimen.

Geïnspireerd door het artikel in het Weespernieuws van 9 januari j.l. over het aanpakken van zwerfafval bedachten Pita Hoogendoorn en Andrea van Zoest van Trim en Trainingsgroep Weesp de Ruim Rotzooi Run. “Als hardlopers rennen we vaak door het mooie Weesp en omgeving. En natuurlijk zien we dan wel eens zwerfafval liggen. Dus leek het ons een goed idee om hardlopen en rotzooi opruimen te combineren.”

En dat gaan we doen op zondag 24 maart. In het weekend van de Landelijke Opschoondag, de dag waarop Nederlanders met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega’s samen hun buurt schoonmaken.

De Ruim Rotzooi Run is een openbare training, en iedereen kan meedoen. Onder leiding van hardlooptrainer Carla Schenk wordt een route door Weesp afgelegd. Tijdens de training worden verschillende hardloopoefeningen afgewisseld met rotzooi ruimen. Daar worden we allemaal beter van! De training duurt ongeveer 1 ½ uur.

Wethouder Maarten Minner trapt de Ruim Rotzooi Run af.

Heb je hart voor Weesp en ben je graag in beweging? Doe mee! Zondag 24 maart om half 10. We verzamelen op het Grote Plein en daar eindigen we ook weer. Wij zorgen voor vuilniszakken. Neem zelf handschoenen mee (voor het oprapen van het zwerfafval.)

Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie info@ttweesp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *