Lopen

Spiegelplasloop op 20 maart door TTW gesponsord

Goed nieuws, de Spiegelplasloop wordt weer georganiseerd. De meeste TTW’ers kennen deze mooie loop door de prachtige omgeving van Nederhorst den Berg vast al. Er kan gekozen worden uit 5 km en een 10 km. En de TTW sponsort deelname van haar leden.

Starttijden
5 km:           12.50 uur
10 km:         13.00 uur

Bereikbaarheid start:
De start is achter Sporthal de Blijk aan de Blijklaan in Nederhorst den Berg. De sporthal is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De sporthal heeft gratis parkeerfaciliteiten. Ter plaatse maken verkeersregelaars de deelnemers wegwijs.

Update: gratis inschrijven voor TTW leden
Wordt de Spiegelplasloop 2022 ook weer de 1ste loop van de hardloopcompetitie 2022? Die kans is vrij groot. In ieder geval – nu de regels vrij worden gegeven – kun je als TTW-lid weer gesponsord deelnemen via dit formulier. Er is geen na-inschrijving mogelijk! Schrijf uiterlijk 16 maart in, want dan leveren we de lijst aan bij de Bergse Runners Club zodat de inschrijvingen op tijd verwerkt kunnen worden. We hopen veel TTW’ers te mogen begroeten in Nederhorst den Berg op zondag 20 maart a.s. en we houden je op de hoogte van de hardloopcompetitie!

1 gedachte op “Spiegelplasloop op 20 maart door TTW gesponsord

  1. Pingback: Zondagtraining 20 maart vervalt vanwege Spiegelplasloop - Trim- en Trainingsgroep Weesp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.