Lopen

TTW Hardloopcompetitie 2020

Door omstandigheden laat de planning van de ALV 2020 iets langer op zich wachten dan gebruikelijk. Het streven is om het op een nader te communiceren vrijdag in maart te laten plaatsvinden.

Met twee eigen 5 km wedstrijden, gratis voor TTW leden, en vier wedstrijden waarvan we op de ALV willen voorstellen om die te sponseren door TTW voor TTW leden, lopen we administratief vast vooruit op een goede afloop en zullen we in ieder geval een rol spelen in het centraal inschrijven.

TTW sponsort de inschrijving van haar leden aan onderstaande wedstrijden, maar alleen als je je inschrijft via de TTW. Dus schrijf je meteen in via het formulier en hou deze pagina in de gaten vlak na de ALV van maart voor alle genoemde wedstrijden. Mocht de ALV besluiten niet te sponsoren, kun je altijd nog annuleren of gebruik maken van de centrale inschrijving.

TTW Hardloopcompetitie 2020 wedstrijden
15 maart – Spiegelplasloop – inschrijving gesponsord door TTW voor TTW leden
17 mei – Geinloop
n.n.t.b. – Verenigingscompetitie 5 km – gratis voor TTW leden
28 juni – Vechtloop
4 september – Muiderslotloop
n.n.t.b. – Loop Je Fit 5 km

Om het klassement ook toegankelijk te houden, tellen de twee snelste tijden mee voor het vasttellen van de podium prijzen per categorie: de 5 of 10 km. En omdat dat voor de 5 km vaak niet makkelijk blijkt, tellen we daar de 5 km van de verenigingscompetitie en de Loop Je Fit 5 km in november ook mee. De exacte data van deze twee wedstrijden volgen nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *