TTW Hardloopcompetitie 2023

TTW sponsort de inschrijving van haar leden aan onderstaande wedstrijden, maar alleen als je je inschrijft via de TTW. Dat is prima gelukt voor de eerste wedstrijd, Spiegelplasloop op 19 maart jl. en zullen we ook organiseren voor onderstaande wedstrijden.

Dit jaar is er wederom geen Geinloop. Wel is de Amsterdam UMC run terug op de kalender. De Gaasperplas run is dit keer op 18 juni, een week voor de 40ste Vechtloop en dus gaan we voor zoveel mogelijk deelnemers in Weesp!

Besloten is ook om de 5km en 10km run van de Bijlmer run te sponsoren. Gezien de beperkte aantal plekken kun je hier direct inschrijven en declareren bij de TTW. De overige inschrijf formulieren volgen z.s.m., de data kunnen vast in je agenda!

TTW Hardloopcompetitie 2023 wedstrijden
19 maart – Spiegelplasloop -> verslag
6 mei – BIjlmer run -> zelf inschrijven en declareren
4 juni – Amsterdam UMC run
25 juni – Vechtloop
1 september – Muiderslotloop

Omdat meedoen belangrijker dan winnen is, tellen de drie snelste tijden mee voor het vasttellen van de podium prijzen per categorie: de 5 of 10 km. De Muiderslotloop kent enkel een 10km en dus zal er nog een 5km meetellen uit een nader te bepalen wedstrijd. Die info volgt nog.

We zoeken sowieso nog een leuke wedstrijd die past, al ligt het voor de hand om de Twiskemolen loop hiervoor in te zetten, die wordt notabene nog 3x aan het eind van het jaar gehouden (zondag 1 oktober 2023, zondag 5 november 2023 en zondag 3 december 2023). Of zijn er betere suggesties? Laat het dan gerust weten1

1 gedachte over “TTW Hardloopcompetitie 2023”

Plaats een reactie