TTW sponsort Muiderslotloop op 2 september 2022

Op de eerste vrijdag van september vindt weer de Muiderslotloop plaats. Vrijdag 2 september 19:15 start bij het Muiderslot. Voor alle TTW-leden is deelname gratis.

Tenminste wanneer je je op tijd aanmeldt, uiterlijk dinsdag 30 augustus a.s., o.v.v.  je naam, je geslacht, je leeftijd en je woonplaats (dat zijn 4 dingen die je moet sturen, echt het gaat nog wel eens mis).

Aanmelding kan gebeuren via het inschrijffomrulier Muiderslotloop.

Wie zich op tijd aanmeldt, kan dus op vrijdag 2 september gratis deelnemen. Maar wie te laat is of wie zich wel opgeeft, maar uiteindelijk niet deelneemt, betaalt gewoon de 5 euro uit eigen zak, ter plaatse aan de Muiderijsclub die het organiseert resp. achteraf aan ons terug.

De leeftijd is o.a. van belang omdat er bij de mannen prijzen zijn voor de snelste drie onder de 45 jaar en voor de snelste drie van 45 jaar en ouder. (Bij de vrouwen is er geen onderscheid naar leeftijd, maar de organisatie wil die toch graag weten).

Zorg dat je ruim voor aanvang aanwezig bent, zodat we jou je startnummer kunnen geven. De Muiderslotloop maakt deel uit van de hardloopcompetitie. Voor iedereen geldt, deelnemen is belangrijker dan winnen.

Plaats een reactie