Uitslag Ronde Venen Marathon 2022

Met de zondagochtend duurloop groep, dit keer bestaand uit Arend, Barry, Bart, Cosmo, Jelle, Marco & ik, vertrokken we dit keer om 9u00 richting Abcoude. Sjoerd moesten we al missen, want die ging Jan ondersteunen in een wel heel koude editie van de Ronde Venen Marathon en we waren toch ook wel benieuwd naar de start. Mooi op tijd konden we Jan nog allemaal van een high-five voorzien, het lopen moest hij toch zelf doen.

Van de start via een oude spoorlijn, gravel over, door een serre, weiland en koeienstal, een  veetunnel onderdoor, fiets er naast als support (met een bevroren Sjoerd er op) en spekgladde bruggetjes, een natuurgebied, met een omweg voor twee zwanen die hun kleintje beschermden … en familie support onderweg niet de meest voor de hand liggende marathon en na 2u52 kwam Jan tevreden als 6de over de finish. Proficiat met deze mooie prestatie! En het smaakt al naar meer, misschien toch eens de PR aanvallen in Sevilla in februari? In ieder geval 100km trailen voor het goede doel op 11 juni 2023, supporteren mag!

Weesper Adem Booij liep de marathon in 3u54. En in alle drukte van de duo marathon, herkenden we maar 1 Weesper duo, wel meteen een bekend TTW duo: Arjan Weststrate & Vincent Westland. Zij vulden elkaar prima aan en zetten samen een mooie duo tijd van 3u22 neer op de marathon. Mooi gedaan!

Op de 10 km meer Weespers en TTW’ers, die via Baambrugge, De Horn en Winkel weer terug finishten op het Raadhuisplein te Abcoude:

  • Pim Klaver (Weesp) in 37:42
  • Thijs Luijkx (Weesp) in 48:04
  • Thomas Hallowes (Weesp) in 48:25
  • Marcel Wiltenburg (Weesp) in 56:02
  • Iva Hofsté (TTW) in 51:54
  • Brigitte Mulders (TTW) in 59:21
  • Jacqueline van Rijswijk (Weesp) in 1:00:07

 

Plaats een reactie