Lopen

Virtuele Berenloop?

Afgelopen jaren bij veel TTW’ers op de wedstrijdagenda: de Berenloop op Terschelling.

Uiteraard onvermijdelijk dat de Berenloop niet door kan gaan dit jaar. Om toch het Berenloop gevoel vast te houden, heeft de organisatie, Willem Gerrits en Jouke Valk, iets nieuws bedacht, de Virtuele Berenloop. Je loopt waar je maar wilt één van de vier Berenloop-afstanden binnen de periode 30 oktober tot en met 30 november 2020.

Hoe doe je mee?
Download de speciale Virtuele Berenloop-app in de Appstore of Android en schrijf je in. Dat kan vanaf vandaag! Meedoen kost €7,50, ongeacht of je op Terschelling meedoet of aan de wal.

Op Terschelling
Ben je op Terschelling wanneer je jouw afstand van de Berenloop loopt, dan kun je vooraf een leuke goodiebag afhalen bij de VVV Terschelling op het Havenplein. Na afloop kun je hier ook je welverdiende medaille ophalen.

Aan de wal
Ben je niet op Terschelling, maar loop je je Berenloop-afstand aan de wal, dan wordt de medaille na afloop opgestuurd. Op die manier hopen we je toch een beetje de Berenloop-beleving te geven.

Kijk voor alle verdere informatie op deelnemersinformatie

Als je meedoet: alvast heel veel succes tijdens jouw Virtuele Berenloop! En deel vooral jouw ervaringen op de sociale media met hashtag #Berenloop2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *