Algemeen

Laatste wedstrijd TTW competitie: Run-Bike-Run op 30 september

Op 30 september wordt als zevende en laatste wedstrijd in de verenigingscompetitie van 2012 de  Run Bike Run gehouden! Net als bij de overige Run-Bike-Runs is deze voor alle leden van de TTW, and maar ook voor familieleden, vrienden en bekenden van de TTW.

De start is om 10.00 uur, onder de spoorbrug aan het Amsterdam Rijn kanaal, aan Weesper zijde. De wisselzone is op het grasveldje onder de spoorbrug.


Grotere kaart weergeven

De inschrijving start om 9.30 uur.

Deelname voor TTW leden is gratis; niet leden betalen 3€

Lopen doen we vanaf de spoorbrug, langs het Amsterdam rijn kanaal richting Weesp. Na 1250 meter komt er een keerpunt. De eerste keer lopen is 5 km (dus 2x op-en-neer), de 2e keer lopen is 2,5 km, dus 1x op-en-neer.

De fietsroute gaat vanaf de spoorbrug richting A1, langs de A1 en via het Papelaantje en langs het spoor terug naar de spoorbrug. Deze ronde is ca 4,6 km en doen we 5x, dus in totaal ca 23km.

Tijdens het fietsen is het dragen van een helm verplicht!

Nadere informatie kan eventueel gevraagd worden bij Wim Gompelman of via info@ttweesp.nl Via dit mailadres kun je je ook als vrijwilliger opgeven (en vooral bij de kruispunten opletten en deelnemers de goede kant op sturen, bleek de laatste keer erg nodig te zijn)!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *