Fietstraining

In de zomerperiode van april tot medio september worden er op woensdagavond fietstrainingen verzorgt door de TTW. Onder leiding van een trainer worden er intervaltrainingen op de racefiets afgewerkt, met onder andere aandacht voor kracht, snelheid en behendigheid.

Tijdens de training is een helm verplicht. De trainingen beginnen aan het begin van het seizoen om 19.00 uur en vanaf medio mei om 19.30 uur. Er wordt verzameld bij de parkeerplaats bij Chinees restaurant Tong Ah op de hoek van de Gooilandseweg en C.J. van Houtenlaan.

In de winterperiode (start midden september) wordt er gereden op de MTB op zondagochtend. Het verzamelpunt voor deze tochten is bij de fietsenwinkel van HandMade aan de Singel alwaar er om 09.00 uur wordt vertrokken. Vanaf HandMade wordt er via de weg gefietst naar Bussum en vanuit daar worden er diversee parcours gereden in het bos en de heidegebieden zoals het Spanderswoud. Ook Huizen, Hilversum, Baarn en Soest zijn op de MTB gemakkelijk te bereiken. De tochtjes duren circa 3 uur en je komt op plaatsen waarvan je het bestaan niet wist, terwijl het eigenlijk zeer dichtbij is.

Heb je interesse en wil je meer weten over de TTW fietsmomenten, stuur een e-mail naar info@TTWeesp.nl