Fietstraining

Door de TTW worden jaarlijks wielrentrainingen gegeven. Daarbij worden er clinics, tijdritten en fietsuitjes georganiseerd. In de zomerperiode (april tot oktober) 2 keer per week en in de winter periode 1 keer per week. De trainingen vinden op donderdagavond (zomer) en zondag plaats. Trainingen zijn voor ieder niveau fietser. Voor zowel beginners als gevorderde fietsers zorgen de trainers voor een attractief programma. 

Dit alles met als doel zo goed mogelijk presteren bij de jaarlijkse triathlon wedstrijd in Weesp. Maar niet iedereen heeft deze wedstrijd als doel staan. Zo kan je ook conditioneel willen verbeteren of vind je het leuk om in teamverband te sporten. Voor elk wat wils! 

In de zomerperiode zijn er regelmatig clinics waar aandacht wordt besteed aan behendigheid, rijden in groepen of specifieke triathlon gerelateerde trainingen zoals wissel trainingen. 2 keer per jaar wordt er een tijdrit georganiseerd van ca 30 kilometer om jezelf te testen tegen de klok. Elk jaar worden er deelnames aan lokale toertochten georganiseerd en als het kan een trip naar Zuid Limburg om de klimmersbenen te testen.

Meer info op de volgende paginas:

Trainingen waar en wanneer

Trainingsmethodiek

Programma seizoen 2023

Speciale activiteiten 

Trainers

Heb je interesse en wil je meer weten over de TTW fietsmomenten, stuur een e-mail naar info@TTWeesp.nl