Speciale activiteiten 

In de zomerperiode zijn er regelmatig clinics waar aandacht wordt besteed aan behendigheid, rijden in groepen of specifieke triathlon gerelateerde trainingen zoals wissel trainingen. 

Clinics

Elk jaar worden er meerdere clinics georganiseerd. Op het programma staan:

  • Bochten clinic door door half mens / half strijkijzer Steff Overmars!! op het fietsparcours van de triathlon weesp
  • Wisselclinic om het vierde onderdeel van de triatlon te trainen en minuten van je tijd af te schaven
  • Clinic rijden in groepen. In de waaier, op de kant, afgeven of overnemen? Onderwerpen die bij deze clinic aan bod komen.

Tijdrit

2 keer per jaar wordt er een tijdrit georganiseerd van ca 30 kilometer om jezelf te testen tegen de klok. De eerste aan het begin van de zomer. De tweede vlak voor de weesper triatlon. De afgelopen jaren hebben we dit in een autoluw parcours gedaan in de Flevopolder met 4 bochten 🙂. Hier vind je een verslag van de laatste keer.  

Toeren en klimmen

Elk jaar worden er deelnames aan lokale toertochten georganiseerd Zo hebben we we de afgelopen jaren regelmatig mee gereden met een van de toertochten van de Toerfietsclub weesp (https://www.tfcweesp.nl/)  

Elk jaar organiseren we een trip naar zuid limburg organiseren om de klimmersbenen te testen. Klimmen als de Dodeman en de cauberg worden bedwongen in een rit van ca 100 kilometer. Hier vind je een verslag van de laatste rit.

Heb je interesse en wil je meer weten over de TTW fietsmomenten, stuur een e-mail naar info@TTWeesp.nl