Zwemtraining

De zwemtrainingen vinden plaats in het zwembad te Weesp.

Het hele jaar door wordt op maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur, donderdagavond van 20.00 tot 21.00 en op zaterdagmorgen van 7.15 tot 8.15 uur getraind. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor 1x, 2x in 3x in de week zwemmen op een vaste dag. Houd wel rekening met onze zwembadregels!

Het zwembad is verdeeld in 6 banen welke worden ingedeeld op basis van het niveau van de zwemmers. Zo worden bijvoorbeeld in baan 1 de beginselen van de borstcrawl aangeleerd en wordt er in baan 6 meer dan 2.500 meter tijdens de zwemtraining afgelegd.

Op basis van het triatlon seizoen wordt het jaar ingedeeld in verschillende fases. Zo zijn er perioden waar duurvermogen, snelheid, techniek of juist kracht de boventoon voeren. De bedoeling is om het hele jaar door een aantrekkelijke zwemtraining te organiseren, waar een ieder optimaal tot zijn recht kan komen.

Speciaal in de zomermaanden wordt er zonder zwemtrainer op de vrijdagavond gezwommen in het buitenwater. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de omkleedruimten van de Mixed Hockey Club Weesp (MHCW). Er wordt vanaf 19.30 uur een stuk(je) gezwommen in de Vecht. Tijdens het zwemmen is er geen toezicht door de TTW en deelname is derhalve op eigen risico.

Openingstijden zwembaden
Voor openingstijden van zwembaden in Weesp en omgeving; klik op onderstaande links:

Victoriabad in Weesp

De Meent in Huizen

Duikcentrum in Loosdrecht

Mirandabad in Amsterdam

Flevoparkbad in Amsterdam (alleen in de zomer geopend)

Marnix in Amsterdam

Sloterparkbad in Amsterdam

De Meerkamp in Amstelveen