Algemeen

Belgische successen voor TTW Ladies

De TTW Ladies, Deborah Schouten, Paula van der Pouw-Kuper, Julia de Leeuw en Merel Verlinden,  hebben vooral gezellig en lekker getraind in het Belgische Bilzen. Trainen loont, bleek op de podia in Belgie.

De 111 triathlon in Bilzen (1 km zwemmen, 100 km fietsen en 10 km lopen) is toch iets anders dan anders  Het weer viel gelukkig mee en na 3.41.32 uur kwam Deborah als 3e dame over de finish. De andere meiden hebben het ook super goed gedaan en met nog podium voor Paula, die haar nieuwe leeftijdscategorie “owned”.

Dat net naast het podium – hoe vervelend ook – er ook heel elegant uit kan zien, blijkt uit de foto van Steff Overmars. Want gelukkig was het podium ook anders dan anders: de eerste vijf werden in het zonnetje gezet. En zo kreeg Steff’s mooie prestatie toch de aandacht die het verdient! Met name winnaar Pieter Heemeryck was een klasse apart, snelste op alle onderdelen. Steff was na Pieter de snelste fietster van allemaal en de snelste Hollander! En met 111 ook het ere-startnummer van de dag.

Alle uitslagen van Bilzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *