Algemeen

Eerste wedstrijden Teamcompetitie 2de en 4de divisie

Voor de eerste 2eDivisie wedstrijd van dit seizoen vertrokken Margaltih Goud, Ingrid Ernst, Tanja Veldman en Linda Nagel gisteren naar Enschede. Op het programma stonden 2 korte triathlons: een individuele supersprint in de ochtend en een 1/8 teamtriathlon in de middag.

In de ochtendserie werden de dames 9e. Vanwege dreigend noodweer werd de middagserie afgelast, dus helaas geen teamstart waar ze allemaal zo naar uitkeken. Afgezien daarvan werd het wel een super gezellige dag met elkaar en dat is ook heel wat waard!

Van de heren van TTW 2 (Daniel Nagel, Jorrit Vulker, Kelvin van der Doe en Martijn Boot) in de 2de divisie hebben we geen beelden. Ze hebben wel hun sporen nagelaten. Ook die hebben alleen de ochtend serie meegedaan. Daar zijn ze 5de geworden. Helaas werd de finale afgelast ivm het slechte weer dus deze uitslag werd de officiele uitslag. En dat is een goed begin want de eerste 3 teams hadden diverse eredivisie leden opgesteld. En dat is vanaf de volgende wedstrijd niet meer toegestaan.

Last but not least, is het nieuwe TTW 3 team goed van start gegaan. Aan de start voor de wedstrijd stonden Jordi Varkevisser, Daan de Boer, Marco Hart en Edwin van de Nes.

In de ochtend werd door de heren een individuele korte afstand afgelegd om daarmee de startpositie van de middag wedstijd te bepalen. De heren hebben alles gegeven en daarmee werd een prima uitgangspositie voor de middag gecreëerd. De middagsessie was een teamwedstijd waar de binnenkomst van nummer drie de tijd voor de eindrangschikking opleverde. Door fysieke problemen zijn wij in de middagserie met 3 man gestart en dat hield in dat onze tactiek (één man opofferen bij het lopen) anders werd. Oftewel 2 man de derde man duwen en dat deden ze met volle overgave.

Zwemmen en fietsen ging super en dit resulteerde in een plek waar wij tevreden mee zijn. Want ons doel hebben we bereikt. In de eerste wedstrijd geen laatste worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *