Algemeen

GO Triathlon van Paula

Verslag van Paula:

Ging er heen met het idee het gaat een trainingswedstrijd worden. Laatste 2 weken onwijs last van bil en daardoor bijna niet kunnen lopen. Eind oktober staat nog een halve triatlon gepland, dus deze is om te oefenen met voeding en drinken en ervaren hoe het gaat. Geen horloge om voor snelheden en hartslag puur op gevoel. Tot ik Steff Overmars tegenkom, die zegt dat  het een lange dag wordt met om 14.30 prijsuitreiking en de eerste 15 hebben prijs, dat is dan toch een trigger.

Zwemmen, had er niet bij stil gestaan dat het brak water was, dat was even wennen en en ook af en toe iets glads tegenkomen als een kwal.  Solide gezwommen aan de buitenkant, wel op het eind met een paar mensen “gevochten”.

Op de fiets en besloten om de 1e ronde een beetje te verkennen hoe het parcours gaat. Meteen al mijn bidon kwijt in de eerste hobbel, stoppen en weer door. Ging eigenlijk wel lekker, achteraf 36 gemiddeld gereden over de totaal 79 km.

Toen door met lopen en het was wel een beetje spannend hoe mijn bil het zou houden. Viel best mee en vrij constant gelopen, weliswaar geen wereldtijd, maar prima voor nu.

Bij binnenkomst kwam ik niet op het scherm voor en bleek mijn chip niet gekoppeld aan mijn naam. Even recht gezet en meteen maar gevraagd wat ik overall had gedaan. Een 5de plek in 3:22:48 !!!

In de wedstrijd was dit totaal niet te volgen. Stond helaas niet bij het overall podium, de tijd hadden ze vervroegd en ik was net alles in de auto aan het doen. Wel een mooie opsteker voor eind oktober.

 

Verder in de GO Triathlon

Pakte oud-TTW’er na zijn magnifieke hele triathlon in Almere hier een 1ste plaats in 2:43:57. TTW’er Steff Overmars had amper 6 minuten extra nodig en kwam net op de 4e plek in 2:49:32.

En legde ook Weespse Jacqueline van Rijswijk de Go Triathlon Brouwershaven 90 succesvol af in 4:31:07.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.