Algemeen

Mooie 2e plek voor Steff Overmars in Brouwersdam

Verslag van Steff:

Een 2de plek in Brouwersdam. Ik wist dat mijn grootste concurrent een snelle zwemmer en fietser was dus ik moest alles doen op de fiets en met zwemmen weinig verliezen.

Helaas was mijn zwemonderdeel niet goed genoeg. De 1e groep ging te hard en de 2e was te easy. Mijn 1e wissel was ook slecht met koude handen en als een echte beginner mijn helm bovenop mijn badmuts en zwembril gezet (check insta story)

Op de fiets meteen op jacht met een 2.40 achterstand maar wel wat voorzichtig in de regen en ik was gelukkig snel al mijn andere concurrentie kwijt en kreeg ook Marco Akershoek te pakken maar veel later dan verwacht.

Met lopen hard gestart maar ik wist eigenlijk al dat het niet genoeg zou zijn en 2e plek was dan het hoogst haalbare.

Al met al best tevreden met by far de beste fietstijd op mijn BMC TM01 en een sterk looponderdeel wat het allerbelangrijkste is 4 weken voor Ironman Cork. Maar ik ga niet liegen, ik wilde hier echt graag winnen maar als het iemand anders dan ik moest worden dan mijn FusionTeamNL teammaatje Marco die ik de overwinning in zijn geboorteplaats meer dan gun en die niks gestolen heeft!!!

Overigens een zeer mooie wedstrijd neergezet door Erik Peeman en zijn team. Er zijn altijd verbeterpunten maar voor een eerste editie met 1200 man zag het er heel strak uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *