Algemeen

Superweek Eredivisie TTW Teams

Prima prestaties allereerst voor de Ladies en de heren in Veenendaal afgelopen zaterdag en dan staat a.s. zaterdag in Ouderkerk alweer een Sprintafstand op het programma.

Dat geldt voor de Ladies voor Kim Hittinger, Jorieke Casteleijn en Paula van der Pouw in ieder geval. Afgelopen zaterdag met 4de Lady Eva Jansen een topprestatie neergezet ondanks de behoorlijk warme omstandigheden en plannen die niet helemaal uitwerkten als verwacht en dan toch gewoon een 7e plek gehaald tijdens het NK Olympic Distance! En dus steady een 8e plek in de tussenstand. Het seizoen is dus alvast geslaagd en wie weet wat er zaterdag nog kan op de Sprintafstand in Ouderkerk aan de Amstel. Dan neemt Tracey Edwards het plekje trouwens in van Eva Janssen. En met een beetje aanmoediging in Wave 4: NK Sprint / Finale Eredivisie Triathlon Dames, die om 12:00 start, zit er wellicht nog een seizoens topprestatie in.

Het team van de heren bestond in Veenedaal afgelopen zaterdag uit een minimale bezetting van Tristan Olij, Roy Lagerbrug en Daan Jacobs. Gelukkig alledrie goed gefinisht en zo een 10e plek veroverd en de 11e plaats in de tussenstand verstevigd. Nummer 10 Edosports had het niet makkelijk. Wie weet kan a.s. zaterdag Tristan aangevuld met Barry Dooper, Martijn Boot, Omar Brons en Robert Parinussa nog wel de top 10 binnensprinten. Dat zou natuurlijk heel mooi zijn! Het gaat allemaal vanaf 13:15 gebeuren in Wave 5: NK Sprint / Finale Eredivisie Triathlon Heren.

Hier zie je waar je de TTW Teams kunt aanmoedigen a.s. zaterdag. De binnenkomst over de steiger is sowieso spectaculair! In ieder geval vast heel veel succes gewenst Ladies & heren van de Eredivisie TTW Teams!

Volgende week mag de 1e divisie naar Vroomshoop (7-9) en 2e & 4e divisie naar Zaanstad (8-9) voor de afsluiting van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *