Team TTW Ladies winnen 4de wedstrijd in Klazienaveen

Na twee maanden wedstrijdstilte stond zondag 28 augustus de vierde wedstrijd in de 2de divisie op het programma in Klazienaveen: dubbel super sprint. 300m zwemmen, 10km fietsen en 2 km lopen en dat 2x achter elkaar dus.

Verslag van Paula:
De opstelling van het team is Annemarie Rustenburg, Eva Janssen, Paula van der Pouw-Kuiper en Suuz de Leeuw. Met als afspraak dat Suuz haar eigen race zou rijden en proberen aansluiting te vinden bij de andere dames en de rest van het team zouden bij elkaar proberen te blijven zolang mogelijk.

Het zwemmen ging goed, eenmaal op de kant zijn Eva en Annemarie meteen weg. Op de fiets in een groep aangesloten, die flink het gas erop hielden. In de laatste 2km kwamen we Eva en Annemarie achterop rijden, ik naar voren op kop om hun te waarschuwen, zodat ze mee konden, meteen af laten zakken om het verschil op te vangen qua snelheid en zorgen dat ze aansloten en dat lukte. Zij konden de benen daardoor even tot rust brengen om te knallen weer met lopen. Ik was ze natuurlijk meteen kwijt.

Lopen als een malle, met veel te hoge hartslag weer het water in. Zo gaan zwemmen dat ik weer een beetje bij kwam en toch tempo erop (vooral op techniek) twee deelnemers ingehaald en weer op de fiets klein groepje van 3. Al kwamen er 2 langs op hoog tempo en kon onze voorste zich er niet in bijten. Helaas geen aansluiting meer maar wel goed kop over kop gedraaid na uitleg. Laatste loop was een pittige op de heenweg flinke wind tegen achter iemand gelopen en daarna met wind mee dacht ik te versnellen maar dat deed zij ook!

Als 13e gefinisht, maar doordat Eva 2e en Annemarie 3e werden stonden we als team op het hoogste schavot Dit vind ik nou zo leuk aan team wedstrijden !!!

Plaats een reactie