Algemeen

Team TTW prestaties EreDivisie en 2de divisie

Afgelopen weekend stond de NK OD triathlon van Veenendaal op het programma voor de Eredivisieteams.

Voor de dames stonden Deborah Schouten, Jorieke Casteleijn, Paula van der Pouw-Kuiper en Marleen Vos aan de start. Grootste tegenstander was het weer in Veenendaal. De dames haalden een mooie 6e plek en blijven daardoor ook 6e in de tussenstand. Snelste was Deboarh en daarmee 12e op het NK OD. Gefeliciteerd!

 Wordt spannend over 2 weken in Almere!! Want daar kunnen ze – als ze een mooie dag hebben – het plaatselijke team voorbij schieten naar een 5de plaats. En met veel Weesper supporters langs de kant is alles mogelijk!

De heren hadden opgesteld: Tristan Olij, Pim Lebouille, Daan Jacobs, Tim Jacobs en Tim den Braber. Laatstgenoemde deed alleen aan het zwemonderdeel mee, het overige TTW kwartet eindigde als 8e in Veenendaal en weten zo ook hun 6de plek te consolideren. En dat is dan ook de opdracht voor Almere, de top 5 in de Eredivisie Heren is ongrijpbaar geworden. Snelste was Tristan Olij en daarmee 16e op het NK OD. Gefeliciteerd!

In de tweede divisie is 19 augustus een OD triathlon Enschede gehouden, waar het 2de divisieteam, bestaande uit Martijn Boot, Kevin van der Doe, Jorrit Vulker en Arjen Soet, een prachtige tweede plaats hebben behaald, Daarmee staan ze nu nog steeds 4e, maar de derde plaatst is echt op een haar nabij. Gaat het dan gebeuren op 16 september in NIjmegen? Het wordt daar weer stayeren, net als in Almere. En daar waren ze 1ste …..

Het dames team, bestaande uit Linda Nagel-Keizer, Merel l’Ami, Janke Mulder en Maryvonne van den Berg, behaalden eveneens in Enschede een 11de plaats. Dat betekende wel stuivertje wisselen met Drachten die nu 7e staan en de Ladies op plek 8. Wie weet kunnen ze die 7de plek weer terugpakken in Nijmegen?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *