Teamcompetitie eindelijk van start

De TTW Teams hebben door uitstel van wedstrijden geen Eredivisie teams op de been gekregen. En dus zijn er nu nog drie teams actief. De TTW Ladies van de eerste divisie mochten zaterdag in Rotterdam aan de bak voor de eerste wedstrijd, een dubbele supersprint (375m zwemmen – 10,6km fietsen – 2,5km lopen + 375m zwemmen – 10,6km fietsen – 2,5km lopen). De TTW Ladies en TTW Heren van de tweede divisie mochten op reis ( 2 uur rijden) naar Klazienaveen voor de eerste sprint wedstrijd (750m zwemmen – 21km fietsen – 4,9km lopen).

Eerste divisie verslag van de TTW Ladies
Een 7de plek v an de 15:
(verslag van Paula)
Gisteren mochten we weer aan de bak na 2 jaar. 1e.divisie in Rotterdam 2x supersprint. Was toch wel zenuwachtig, zolang niet racen met het team is toch anders individueel. Hebben ze wel wat aan mij ga ik het wel redden, heb tijd nodig om op stoom te komen
.
Nou het zwemmen in de eerste heat was niet normaal wat een wasmachine, zie 2e foto. Plan was dat @eva_janssen77 bij mij zou blijven, dat was al na 5m overboord

Later aan het eind lagen we toch naast elkaar. Op de fiets in de stromende regen met wat achterstand op Eva samen met @karla_schipper kop over kop. Kwam later nog 1 bij en op naar volgend groepje. @marijkezeekant met nog 2 erbij naar volgend groepje werd goed samengewerkt.

2e ronde Eva eindelijk ingehaald, Marleen kan niet bij blijven helaas. Wisselzone in en gaan lopen, toch een paar dames weer ingehaald, en zelf werd ik ook ingehaald maar ging niet slecht. Badmuts op en schoenen uit voor de 2e heat wat lekker om zo te zwemmen. Stel meiden weer ingehaald en zag Marleen voorbij komen. Weer op de fiets met 2 anderen en Knallen. De regen was iets minder gelukkig Marleen opgepikt en gemeld dat ze in het wiel moest blijven en niet op kop. Dat was mijn taak, zij loopt zoveel harder.

Van de fiets af en weer lopen samen kwamen we op het parcours en al snel voorbij. Zag dat @roosanne91 lekker voorin aan het meedoen was en Eva lag ook goed. Marleen moest haar plek houden en ik zorgen dat er niet te veel voorbij kwam
.
Uiteindelijk 7e geworden en is de kop eraf! Was super om weer met het team te racen, thnx ladies. Ook heerlijk om de sfeer te voelen en iedereen weer te spreken /zien.

Rosanne de Boer 1:14:17
Eva Janssen 1:16:40
Marleen Vos 1:18:53
Paula van der Pouw-Kuiper 1:19:53


Tweede divisie verslag van de TTW Ladies
Een 13e plek van de 16:
(verslag van Ingrid)
Zo de kop is eraf! Eerste wedstrijd sinds 2 jaar weer. Was ik er klaar voor? Voor twee van de drie onderdelen wel. Ik heb heerlijk gezwommen (zonder wetsuit). Het fietsen! Who wat is mijn fiets een monster dat had ik echt niet verwacht. Het fietsen was dus ook veelste kort, wat mij betreft! Tja en dan het lopen. Laten we zeggen dat het nog wel wat werk te verzetten is. Al met al tevreden voor nu. Op naar 15 augustus de volgende wedstrijd als we nog mogen dan.

Nicolien de Graaf 1:19:49
Yvonne Troost 1:21:09
Ingrid Ernst-Peters 1:22:39
Suuz de Leeuw 1:26:02


Tweede divisie resultaat van de TTW Heren
Een 21e plek van de 22:

Leon Schuurhuis 1:15:24
Cees Schep 1:16:07
Daan de Boer 1:18:19
Sjoerd Haas 1:09:05 -> DSQ

Een harde kennismaking voor Sjoerd met de Triathlon Teamsport: “Penalty genegeerd, geen blauwe kaart gezien… die hebben ze schuin achter me gegeven dus niks doorgehad. Ze kwamen er ook 5 a 10min nadat ik gefinisht was mee omdat ze mn nummer zagen” en zo werd zijn mooie uitslag uit de wedstrijdresultaten gehaald ….

Plaats een reactie