Algemeen

Trainingsweekend van de ladies van Team TTW

(inside verslag van TTW Lady Merel l’Ami) 

Van 16 t/18 maart verzamelden de ladies van Team TTW zich bij landgoed Rhijnauwen. Waar een voorjaars-weekend was verwacht, stond een winter-weekend op de planning. Sneeuw, snijdende kou en een marathon die voor de deur langs liep. Het zorgde voor bikkel-omstandingheden en voor wat creatieve oplossingen. Vooral door de goede voorbereidingen van Deborah en Paula werd deze test door de ladies van Team TTW prima doorstaan.

De afgelopen maanden is al regelmatig met elkaar getraind, maar het trainingsweekend zou de echte aftrap van het triathlonseizoen worden. En dus was er tijd om intensiever samen te trainen en om het team te vormen, want 5 nieuwe Ladies hebben zich aangesloten bij het team. Zaterdag waren alle 21 ladies aanwezig en werd er gezamelijk gelopen, gefietst en nogmaals gefietst en gelopen. Zelfs in een hok met 21 kakelende ladies wist trainer/coach Wouter Berendse zijn mannetje te staan. Je moet het maar doen…Zondags werd er wederom gelopen en, na een goed ontbijt, in zonnetje gefietst. Het trainingsweekend werd afgesloten met een zwemtraining in het 50m-bad De Krommerijn. Hierna was het energie-vat leeg en moest de marathon van Utrecht nog omzeild worden om bij de auto terug te komen. Kortom, goede trainingen, goede sfeer en uiteindelijk toch nog een mooi voorjaarszonnetje!

Op 13 mei staat de eerste wedstrijd gepland voor de 2e divisie en op 27 mei die voor de 1e en eredivisie. De ladies van Team TTW zijn er klaar voor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *