Triathlon uitslagen Amsterdam en Nieuwkoop

Afgelopen weekend werd op 9 juni de Amsterdam TRI gehouden. Tijdens de race kom je langs prachtige historische plekken in Amsterdam en omgeving. Denk aan zwemmen onder de Berlagebrug, fietsen langs Kasteel Loenersloot en finish naast de Watertoren

in ieder geval zijn twee TTW leden gespot op de midden afstand triathlon: 1900 m zwemmen, 90 km fietsen, 21 km lopen: Vincent Westland en Milly Attema. En ook Weesper Jan Willem Attema deed mee. Binnen het kwartier finishten ze alledrie in knappe tijden!

(Jan Willem, Milly en Vincent)

Vincent dook op bij de Watertoren in 5:12:36, Jan Willem nog geen vijf minuten later in 5:17:29 en na nog eens tien minuten kwam Milly in 5:27:50 over de finish, wat goed was voor een 2de plek in haar leeftijdscategorie en sowieso 5de overall in het damews wedstrijd veld. Proficiat met deze mooie prestatie! Kijk hier voor alle uitslagen TRI Amsterdam.

Een weekje eerder waren twee andere TTW leden ook al gespot op een midden afstand triathlon, op 2 juni in in Nieuwkop: Cees Schep in 5:05 en Daan de Boer in 5:53. Zie hier alle uitslagen in Nieuwkoop.

Plaats een reactie