Algemeen

TTW jeugd in Veenendaal en Emmeloord

De TTW jeugd is weer terug van vakantie en kon afgelopen zaterdag direct aan de slag bij alweer de één na laatste wedstrijd van het Jeugd en Juniorencircuit.
Deze keer in Veenendaal waar later op de dag ook andere TTW-ers van start gingen. Mila was nog niet helemaal fit en besloot niet van start te gaan.
Om 8.50 uur klonk het startschot voor Rosalie, Sanne Meis en Jasper die bij de jeugd van start gingen. Een half uur later startte Anna bij de junioren. Alle kids kwamen goed het water uit en gingen de fiets op voor vier kleine rondjes (jeugd) of drie grotere ronden (junioren).
Daarna werd er gelopen rond de plas en kwam Rosalie als 6e over de finish (meisjes D12), was er een 13e plaats voor Sanne Meis (meisjes D14) en een 11e plaats voor Jasper (jongens H14). Anna eindigde op plek 8 bij de junioren. Een mooie prestatie van alle kids!
 
Op de zondag zouden Joep en Micha starten in Emmeloord. Joep was helaas ziek en Rosalie, Sanne Meis en Jasper besloten zondagochtend met Micha mee te reizen naar Emmeloord.
Fiets en loopschoenen mee en op de na-inschrijving gingen ze om 12.00 uur van start bij de scholierentriathlon (1/16).
Micha startte een uurtje later met zijn vader op de 1/8 en samen kwamen ze in na 1 uur en 17 minuten over de finish.
Met een zak uien, een medaille en drie bekers gingen we zondagmiddag dik tevreden weer op weg terug naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *