Algemeen

TTW Team weekend Weert

Zaterdag 8 juni stonden de 2eDivisie en 4eDivisie TTW Teams aan de start in Weert

Barry Dooper, Daniel Nagel, Kevin van der Doe en Martijn Boot openden de zaterdag in de Stadstriathlon Weert op eclatante wijze: keurig bij elkaar gefinisht pakten ze als sterkste team de eerste plaats. Een mooie overwinning van de mannen Tweede divisie!! En zo klimmen ze in de tussenstand van de 11e plek naar de 5e plek. Nog 1 plaats achter het team van Trivana uit Weesp dat wederom een vijfde plek haalde.

En de vrouwen heel knap 3de!! Of 4de? Of toch derde? Wat blijkt: ZSC Oceanus 2 uit Aalsmeer en Aquapoldro 2 uit Apeldoorn eindigen ex aequo als eerste. TTW 3 met Eva Janssen, Jolanda ten Brinke, Merel Verlinden en Sandra Montagne komen knap als vierde team over de streep. En stijgen met stip van plaats 20 naar 13 in de tussenstand.

De heren van de 4eDivisie (Bart-Jan van Barneveld, Eelco Bruinsma, Leon Schuurhuis en Dirk van Hoek) eindigden op een 24e plaats. Niet dat ze zo’n moeite hadden met de wedstrijd, De uitdaging om op tijd de start te vinden, was niet gelukt en zo startte het team met een achterstand. Ze zakken van de 13e naar de 18e plaats in de tussenstand.

Op zondag ging de dames van TTW 2 aan de slag in de 1eDivisie. Het team, bestaande uit Marleen Vos, Margalith Goud en Ingrid Ernst-Peters, eindigde op de standaardafstand op een 8e plek. En stijgen in de tussenstand van de 10e naar de 7e plaats.

Het Eredivisie TTW Team bij de dames met Anna Morsink, Jorieke Casteleijn, Paula van der Pouw-Kuiper en Kim Hittinger pakten op de team-relay een 9de plek. Door de goede dag van TC Twente zakken ze een plekje – van 8 naar 9 – in de tussenstand.

Het Eredivisie TTW Team bij de heren met Tristan Olij, Tim Jacbos, Daan Jacobs en Robert Parinussa eindigden voorlaatste op de team-relay, een 13de plek. Ook het heren team laat een plekje liggen in de tussenstand in Weert en gaan van plek 12 naar plek 13.

Op naar Super Saturday 22 juni, dan komen alle teams aan de start (ja toch, heren van het 4de divisieteam) in Rotterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *