Algemeen

TTW Teams ook volgend jaar in Eredivisie

Voor de TTW Ladies een mooie laatste race van het seizoen in de Eredivisie. Aan de start in Ouderkerk aan de Amstel dit keer Paula van der Pouw, Kim Hittinger, Jorieke Casteleijn en Tracy Markham voor de sprintwedstrijd.

Mede dankzij het sterke fietsen en de goede teamsamenwerking eindigde deze wedstrijd in een mooie 8ste plek in een veld van 15 teams. Zo ook de 8ste plek in de eindstand. Een prachtig resultaat en de TTW Ladies hebben al weer zin in seizoen 2020!!

Bij de heren bestond de opstelling uit Tristan Olij, Omar Brons, Barry Dooper en Martijn Boot. De 12de plek het resultaat. Al zat het vanaf plek 9 t/m 12 dicht bij elkaar. En wisten we nog niet dat Omar en dagje later de Keistadtriathlon in Amersfoort ging winnen šŸ™‚ Het was genoeg om de 11de plaats in de tussenstand vast te houden en daarmee ook volgend jaar weer Eredivisie voor de TTW Heren.

Eredivisie TTW Teams gefeliciteerd!

Dit weekend staat voor de 1e divisie Vroomshoop (7-9) en voor de 2e & 4e divisie Zaanstad (8-9) op het programma als afsluiting van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *