Algemeen

TTW Teams sluiten seizoen goed af in Nijmegen

Ladies first, het tweede divisie team had een mooie uitgangspositie vooraf aan de wedstrijd en dat bleek maar goed ook  …..

In de bijzondere wedstrijd, zwemmen-fietsen-lopen-zwemmen-fietsen-lopen, begon Ingrid Ernst nog met spanning aan de wedstrijd, omdat haar kuit nog niet oké zou zijn. Gelukkig vond ze wel een modus om de finish te halen. Tot haar grote schrik haalden haar fitte maatjes Linda Nagel en Nicolien de Graaff de gekste capriolen uit. Linda maakt een enorme zwieper op de fiets en Nicolien ging zelfs het hek in en tegen de grond. De Ladies zijn echter bepaald niet kinderachtig uitgevallen en ondanks alle tegenspoed gingen ze alledrie vrolijk door en eindigde als 12de van de 24 teams. Met deze prestatie verzekerd het team zich van plaats 9 in de eindstand. Van harte gefeliciteerd.

Voor het 1ste divisieteam gingen Anna Morsink, Jolanda ten Brinke, Lobke de Hollander en Margalith Goud van start aan de bijzondere variant van twee keer een supersprint achter elkaar. Het was vandaag wel een wedstrijd waar je je koppie bij moest houden want bij het lopen moest je ook al aan je badmuts en bril denken omdat je na het lopen meteen weer het water in moest om dit allemaal nogmaals te doen. De gehele wedstrijd zaten ze met z’n viertjes steeds dicht bij elkaar. Uiteindelijk zijn ze als team op de 15e plek geëindigd en in de eindstand 14e. 

Voor de Heren, het tweede en het vierde divisie team, stond er nog het nodige op het spel, resp. het podium bereiken en de top 15 (zeker van deelname volgend jaar). Spoiler alert: beide teams zijn daar in geslaagd! Hele mooie prestaties heren !!!

In de tweede divisie stonden Martijn Boot, Barry Dooper en Kevin van der Doe aan de start. En met zijn drieën moesten ze allemaal over de finish. En dat leverde een prachtige 4de plek op in Nijmegen. En omdat Hellas 2 een zesde plek pakte was het succes voor TTW 2 compleet. Dat bleek precies wat nodig was om in de eindstand een podiumplek te pakken.

In de vierde divisie behaalde het team bestaande uit Marc Schouten, Bart-Jan van Barneveld, Eelco Bruinsma en Dirk van Hoek een prachtige 6de plek. Dat was uiteraard ruim genoeg voor behoud in de 4de divisie, het team eindigde daarmee overall als 13e.

Een geslaagd competitie seizoen voor alle TTW Teams !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *