Algemeen

TTW Teams sluiten seizoen succesvol af

De TTW Ladies van het 1e divisie team wisten in het verre Vroomshoop afgelopen zaterdag hun beste seizoensprestatie te evenaren.

Het team, bestaande uit Anna Morsink, Marleen Vos, Jolanda ten Brinke en Merel Verlinden, behaalde een 8ste plaats en behielden zo de 9de plaats in de eindstand. Anna en Jolanda deden ook gewoon weer mee in Weesp op zondag.

De overige teams moesten aan de bak van de dag van de Weesper Triathlon zelf. In een kleine bezetting in de 2e divisie heren, pakte het TTW Team, bestaande uit Daniel Nagel, Maikel Zuijderhoudt en Jorrit Vulker, een 4de plaats in Zaanstad en in de eindstand.

In dezelfde divisies behaalde de TTW Ladies een 7de plek. Het team trad in Zaandam aan met Rahel Bellinga, Tracey Edwards, Nicolien de Graaff en Esther Visser.

En zo stelden ze een 14e plek veilig, wat in de 2de divisie precies de middenmoot betekent.

In de 4de divisie behaalde de gelegenheidsformatie Robbert Springveld, Allard Haarman en Lambert Morsink een allerbeste seizoensprestatie door als 10de te finishen. In de overvolle 4de divisie klimt het TTW Team zo toch nog een paar plekjes op naar de 21ste plaats van de 28 teams in de eindstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *