Algemeen

TTW Triathlon nieuws weekend 7 en 8 juli

Utrecht 8 juli

De TTW Ladies van de 2de divisie met in de opstelling Fenna de Hollanders. Astrid de Graaf – Schep, Linda Nagel en Nicolien de Graaff pakten de 5de plek in de Sprint triathlon Utrecht en komen ook met stip de top 10 binnen. Ze staan nu 7de in de tussenstand.

Amsterdam 8 juli

De halve TRI Amsterdam triathlon was een prooi voor Steff Overmars. In het begin meezwemmend met de snelste dame, bleef hij na 4 uur Omar Brons (2de) en Dirk Wijnalda (3e) voor en lijkt helemaal klaar voor Kopenhagen!

Bij de dames deede Jolanda ten Brink “weer een keer mee” en haalde in 5uur17 meteen de eerste prijs binnen in haar leeftijdcategorie. Een paar minuten later  volbracht ook Andre van der Wurff de halve triathlon in Amsteram. Proficiat met deze mooie prestaties!

Op de OD in Amsterdam deden nog drie TTW’ers mee: Stijn Fien in 2:38:13, Onno Schlebaum in 2:52:12 en Dorothy Winters in 3:16:51. Gefeliciteerd!

Hardenberg 7 juli

Een dag eerder deed TTW’ster Jorieke Casteleijn, wat ze al jaren doet. Ze pakte voor de derde keer op rij de eerste plek op de kwart in Hardenberg in 2:14:50. Van harte!

Echternach – 8 juli

Iets verderop en in traditie van vorig jaar deden TTW’sters Deborah Schouten en Paula van der Pouw mee aan de triahtlon van Echternach en behaalden een mooie 4de en 6e plek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *