Algemeen

Uitslag Tri Almere 2022

Een bijzondere editie voor Jeroen van der Linden en Paula van der Pouw, want zij vormden – op verzoek van Jeroen wiens buddy niet altijd kon – voor het eerste een koppel. De manier voor Jeroen om – ondanks zijn visuele beperking – deel te nemen en te werken aan zijn hoofddoel, een kwart voltooien dit jaar.
Paula maakte terstond plek in haar drukke programma, avontuur en uitdaging zijn haar niet vreemd. Dat was het wel de eerste keer op de tandem, beetje groot voor Paula, en ook dat je alles moet je benoemen en dat was hilarisch en spannend tegelijk. Wennen aan elkaar, alles communiceren en altijd geconcentreerd. Samen lopen is heel geconcentreerd voor je kijken en benoemen en je niet laten afleiden door bekende gedag te zeggen En ook zwemmen in het zwembad blijkt ook heel anders dan buiten
Zaterdag 28 mei was het dan zover. Ook afspreken is een geconcentreerd proces. De organisatie had wel gezorgd voor een stoel en een ruime plek voor de fiets en alle spullen. Zwemmen ging boven verwachting alleen helaas voor Jeroen in schoolslag. De wissel is nog wel iets waar winst uit te halen valt. Dan het fietsen. Lekker windje mee heen, maar terug vol tegen. En er was een 180 graden bocht die ik niet in 1 keer durfde te nemen. Ook een paar weten in te halen, altijd lekker. Tot slot lopen.  Dit was voor Jeroen een fijn parcours, omdat er lange stukken recht waren waardoor hij “los” kon lopend.  Ook daar nog wat ingehaald en zijn wij gefinisht. Super gaaf om te doen en respect. Ga maar eens met je ogen dicht alles doen en vol op iemand anders beoordeling vertrouwen.
Op naar het hoofddoel in  Lelystad 10 juli!!

En er zijn meer TTW successen behaald in de Tri Almere:

Standaard afstand

Sprint afstand

  • Amber Jonkvorst, 50ste in 1:19:17
  • Koen Koster, 51ste in 1:19:52
  • Miranda de Boer – Versloot, 93ste in 1:36:22

Rookie afstand

  • Jeroen van der Linden, 40ste in 1:48:33

Mooie prestaties, waarmee van harte gefeliciteerd!

1 gedachte op “Uitslag Tri Almere 2022

  1. Pingback: Hoe een racetandem in Lelystad komt? - Trim- en Trainingsgroep Weesp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.